2020-09-20 08:08:51• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Új dolgok történnek az életében, bár nem feltétlenül drámai mélységben

Napi horoszkóp szeptember 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Kapcsolataiban heves, mély és talán csodálatos élményekben lehet része. Szervezzen valamilyen közös programot a párjával!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Mindenféle alkotó tevékenység előnyt élvez, még akkor is, ha csak otthona csinosításáról van szó. Ma egyenlő arányban adja és kapja a szeretetet, és szexuális vonzereje is felerősödik.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Remek alkalom a mai nap arra, hogy gyerekeivel töltse az időt. Vigye el őket magával egy kicsit szórakozni, ez a nap gondtalan időszaknak ígérkezik, most önmagát szeretné adni és ezt gondtalanul meg is teheti.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A mai nap nem alkalmas olyan beszélgetésekre, amely színtiszta logikán alapul, ne bocsátkozzon vitába senkivel, mert most sokkal inkább érzelmi alapon dönt. Viszont valódi mély meglátásokra tehet szert, belső érzelmi világát illetően, ha csak befelé figyel.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Hatalmas energiája van, de kevés önfegyelme. Leginkább csak szórakozni vágyik, meg is van rá a lehetősége, mindenkinek jár egy kis pihenő.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A mai nap alkalmas arra, hogy barátaival összeüljön és világnézeti kérdéseket érintő eszmecseréket folytassanak, magasröptű viták kellős közepén találhatja magát és ennek minden pillanatát élvezni fogja.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ha változásokat érez szükségesnek bármely kapcsolatában, most itt az alkalom, hogy kreatív módon és nagyobb zökkenők nélkül sort kerítsen rá. Ha kezébe veszi a kezdeményezést, lehetősége lesz felismerni belső működését, hallgasson intuitív képességeire.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Váratlan lehetőségek nyílhatnak meg ma ön előtt, ráébredhet, hogy jobban kezében tudja tartani a szálakat és, hogy több erő van önben, mint azt valaha is gondolta volna. Új dolgok történnek az életében, bár nem feltétlenül drámai mélységben.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ha nem tanúsít kellő objektivitást kiadásaival szemben, hamar pénze utolsó fillérjeit számolgathatja pénztárcájában. Hajlamos lesz érzelmi alapon költekezni és figyelmen kívül hagyja a tényleges szükségleteit.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Személyes fejlődésének egy igen intenzív periódusa lehet a mai nap, keresi az új tapasztalatokat, amelyek szélesítik látókörét. Önbizalma adott és humorérzéke egyensúlyt teremt a világban meglátott új perspektívák és bensője között. Jól érzi magát és békében van a világgal.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Nyugtalan lázongó érzései heves kirohanásokra késztetik önt, különösen azokkal szemben, akik valamilyen módon korlátozni próbálják. Legszívesebben szinte mindenkivel szembefordulna a mai napon, és valóban szüksége is van a változásra.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma különösen vonzódik a művészetekhez, a bolygók a kreativitását segítik kibontakozni. Ma mindenképpen végezzen valamilyen alkotó tevékenységet, vagy kapcsolódjon ki baráti körben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: